nl en de
X

Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.

✓ SEIT 2004 ✓

0

Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.

Welkom text

Welkom text

Welkom text

Welkom text

Badmutsen.com is Badmuts Partner van de NTB Teamcompetitie 2016

Ook dit triathlonseizoen is Badmutsen.com de Badmuts Partner van de Nederlandse Triathlon Bond Teamcompetities 2017. Triathlon als teamsport: het kan in de teamcompetities! Alle deelnemers aan de NTB Teamcompetities zwemmen ook dit seizoen met de badmutsen van Badmutsen.com.

De EreDivisie en 1eDivisie doen dit met uniek genummerde siliconen badmutsen, speciaal door Badmutsen.com gemaakt in de huiskleur van de beide Divisies: Cyaan-blauw en Magenta-roze. Dit zijn dezelfde siliconen badmutsen waarmee ook op op WK's gezwommen wordt en het Nederlands record 4x100m. wisselslag verbeterd werd.

De 2eDivisie (groen) en 3eDivisie (rood) zwemmen met met ingang van dit seizoen ook met de siliconen van Badmutsen.com. Nieuw dit seizoen is de 4eDivisie; zij starten met gele badmutsen. Al deze Divisies zwemmen met uniek genummerde badmutsen van Badmutsen.com.

Per divisie zijn er vijf competitiewedstrijden tussen april en september, verspreid over heel Nederland. Zie www.teamcompetities.nl voor alle details.

Welkom text

Welkom text

Nieuwste producten

Latex Badekappe (ohne Druck)
€ 3,25

Preis pro pro Badekappe ohne MwSt

-34%
Latex Badekappe (ohne Druck)
Latex Badekappe (ohne Druck)
€ 2,44 € 1,61

Preis pro pro Badekappe ohne MwSt

Badmutsen.com, der Spezialist in Badekappen mit und ohne Druck!

EliteSport levert sinds 2004 topkwaliteit bedrukte en onbedrukte badmutsen. Op deze site Badmutsen.com vindt u ons aanbod voor (on)bedrukte badmutsen voor met name zwem-, waterpolo- en triathlonverenigingen, scholen en (wedstrijd)organisaties in Nederland en België.

Via de webwinkel badmutswinkel.nl bieden we (kinder)badmutsen aan van toonaangevende merken als Speedo, Arena, Zoggs, AquaSphere en vele andere.

Empfangen Sie heute noch ein Angebot!

Interessiert in unsere Badekappe? Empfangen Sie heute noch unseres Angebot!

Kontakt formular
Diese Webseite verwendet Cookies ausschließlich zu statistischen Zwecken und speichern keine persönlichen Daten.