X

Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.

✓ SEIT 2004 ✓

0

Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.

Topkwaliteit latex badmutsen van Badmutsen.com, onbedrukt of met eigen opdruk.

Latex badmutsen zijn uitermate geschikt voor Open Water wedstrijden, triathlons, prestatietochten en andere (eenmalige) evenementen. Met name omdat latex badmutsen goedkoper zijn als siliconen badmutsen. Maar ook omdat badmuten gemaakt van latex oersterk zijn; hoe verder latex uitgerekt wordt, hoe groter de weerstand. Hierdoor kan een latex badmuts niet snel stukgetrokken worden, ook niet door onervaren badmutsdragers. Omdat latex badmutsen wat minder rekbaar zijn als siliconen badmutsen, kan het dragen van een latex badmuts een wat knellender gevoel geven.

We hebben 16 moderne kleuren in onze collectie latex badmutsen (zie onderaan deze pagina). Hierdoor kunnen we duidelijk onderscheidende badmutsen leveren voor bijvoorbeeld verschillende startgroepen of leeftijdklassen. Er zit vast een kleur bij die past bij uw clubkleuren, evenement of sponsor!
 


Wiedergabe:
 


Wird geladen ...
Latex Badekappe (mit Druck)
Auf Angebotsbasis
Latex Badekappe (ohne Druck)
€ 1,75

Preis pro pro Badekappe ohne MwSt

-34%
Latex Badekappe (ohne Druck)
Latex Badekappe (ohne Druck)
€ 2,44 € 1,61

Preis pro pro Badekappe ohne MwSt

Latex Badekappe (ohne Druck)
€ 3,25

Preis pro pro Badekappe ohne MwSt
De kleuren in onze collectie latex badmutsen:

 

Latex kleur Babyblauw Latex kleur Goud Latex kleur Zwart Latex kleur Roze
Babyblauw
 
Goud
 
Zwart
 
Roze
 
Latex kleur Donkergroen Latex kleur Koningsblauw Latex kleur Zilvergrijs Latex kleur Rood
Donkergroen
 
Koningsblauw
 
Zilvergrijs
 
Rood
 
Latex kleur Felgeel Latex kleur Navy Latex kleur Wit Latex kleur Feloranje
Fel Geel
 
Navy
 
Wit
 
Fel Oranje
 
Latex kleur Felgroen Latex kleur Oranje Latex kleur Geel Latex kleur Paars
Fel Groen
 
Oranje
 
Geel
 
Paars
 

Over Latex badmutsen
Latex badmutsen zijn gemaakt van latex; latex is niet-gevulcaniseerd rubber. Latex is een natuurlijke, melkachtige stof ("emulsie"), bestaande uit diverse eiwitten, oliën, zetmeel, suikers en meer. Ruim 12.000 verschillende plantsoorten produceren latex; van een klein aantal soorten kan de latex gebruikt worden voor de productie van gebruiksvoorwerpen.

Latex is minder rekbaar in vergelijking met silicone; hoe verder latex uitgerekt wordt, hoe groter de weerstand. Hierdoor kan een latex badmuts niet snel stukgetrokken worden; wel leidt deze eigenschap tot een wat knellender gevoel. Latex is ook wat plakkerig; het voordeel is dat een latex badmuts goed blijft zitten, zeker op droge hoofdhuid en -haren. Nadeel is dat een latex badmuts lastiger op- en af te zetten is vanwege deze plakkerige eigenschap: het inpoederen van de badmuts met talkpoeder kan de plakkerigheid wat tegengaan, waardoor de badmuts eenvoudiger op- en af te zetten is. Net als silicone is latex zeer waterafstotend.

Bij een klein deel van de bevolking komt latex allergie voor. Bij contact met producten van latex treedt een allergische reactie op. Deze kan zich op diverse wijzen uitten; veelvoorkomend is de milde vorm waarin een irritatie van de huid optreedt.


Diese Webseite verwendet Cookies ausschließlich zu statistischen Zwecken und speichern keine persönlichen Daten.
Ausgewählte Cookies annehmen